Italien

Okej, som alla vet så har jag spenderat 25 dagar i italien, och faktiskt inte skrivit så mycket om det här, fy mig!

Den 25 Januari fick min mor ett sms från en vän som frågade om hon kände någon i 20-25års åldern som ville åka ner till italien på ett projekt, och jag som alltid drömt om italien och Venedig dessutom hajade till direkt. Så på två dagar fixade jag allt som behövde fixas, packning, inhandling av vissa saker, en gångs pass, you name it! jag hade två väldigt stressade dagar. Så kom fredagen den 27 januari, morfar körde mig till landvetter och jag satte mig på flyget utan att ens veta vad som väntade mig :) självklart var jag nervös, men känslan jag kände går inte att beskriva i ord.

Väl nere på marco polo's flygplats i venedig hämtade Giancarlo upp mig, han är vän till Anne som tipsade mig om detta, och dessutom håller han på med detta projektet. Vi åkte ca 30min utanför venedig, till en stad som heter Treviso. Där hyrde organisationen en väldigt fin lägenhet i ett lungt och fint område. Här skulle jag nu bo i 25 dagar med 11 andra människor från Taiwan, Kina, Brasilien, och Egypten. Jag var ända svensken och detta hade jag svårt med i några dagar för att bo med så många olika nationer i ett främmande land, var inte det lättaste att anpassa sig till och i 4-5 dagar hade jag extrem hemlängtan. Men detta släppte och jag ville aldrig åka därifrån. Människorna som jag bodde ihop med blev några av de bästa vänner jag haft, och denna upplevelse är jag så glad att jag fick uppleva. Så mitt tips till er, får ni någonsin chansen att åka på nått sånt här, Gör det! för visst ni kommer vara nervösa och ni kommer ha dagar då ni längtar hem, men det kommer att vara något med det bästa ni gjort!

Jag känner att jag borde avsluta inlägget här, men det kommer fler :) för jag är långt ifrån att prata om italien, så jennifer och alla andra, ni får helt enkelt härda ut ;)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback